۱۰ نکته مهم برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب

۱۰ نکته مهم برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب

۱۰ نکته مهم برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب

در این مقاله می خواهیم به ۱۰ نکته مهم برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب اشاره کنیم، همانطور که می دانید انتخاب کلمات کلیدی مناسب را می توان نقطه صفر سئو دانست، یعنی وقتی که می خواهید کار سئوی وب سایتتان را شروع کنید می توان گفت اولین کاری باید انجام بدهید انتخاب کلمات کلیدی مناسب است تا بتوانید عملیات سئو را طبق آن کلمات انجام دهید.

در اصل انتخاب کلمات کلیدی مناسب پایه کار سئوی وب سایت شما است، خیلی باید به این موضوع دقت کنید که چه کلماتی را برای سایتتان انتخاب می کنید و باید مسیر خودتان را کاملا مشخص کنید، زمانی که کلمات کلیدی مناسب کسب و کار خودتان را انتخاب می کنید.

۱۰ نکته را آماده کردیم برای شما که تک تک به آنها می پردازیم و با رعایت کردن این ۱۰ مورد می توانید کلمات کلیدی مناسب خودتان را انتخاب کنید و با فیلتر کردن کلمات آخرین کلمات بدست آمده همان کلماتی هستند که شما باید فعالیت بهینه سازی سایتتان را روی آنها انجام بدهید.

نکته اول: انتخاب کلمات کلیدی از دید کاربران است:

ما پیشنهاد می کنیم که خودتان را جای مخاطبان بگذارید، یعنی کاملا فراموش کنید که این کسب و کار شماست اما آن خدماتی را که شما ارائه می دهید را نیاز دارید، ما اینجا یک مثال می زنیم برای شما که بیشتر متوجه شوید.

مثالی که برای شما می زنیم در مورد املاک است، در مورد املاک هیچوقت شما سرچ نمی کنید سایت آنلاین املاک و یا جستجو نمی کنید املاک آنلاین، سایت خرید خانه و یا سایت اجاره آپارتمان، بطور معمول بالاترین جستجوها در این زمینه خرید آپارتمان در یک محلی است، بعنوان مثال خرید آپارتمان در جردن و این کلمه کلیدی همان کلمه ای است که کاربر شما دارد جستجو می کند.

حالا شما تصور کنید که با باورهای خودتان می گوید که حتما سایت املاک یا سایت فروش آپارتمان کلمه مناسبی است و زمان زیادی را برای بهینه سازی روی این کلمات می گذارید و بعد نتیجه دلخواه را هم کسب نمی کنید.

پس خیلی مهم است که بعنوان مخاطب جستجو کنید، تصور کنید که الان می خواهید یک سایت املاک راه اندازی کنید و شما نیاز دارید که یک آپارتمان را بصورت آنلاین پیدا کنید و خریداری کنید، دقیقا چه کلمه ای را جستجو می کنید؟

همان کلمات را جستجو کنید و ببینید که چقدر با آن چیزی که بعنوان صاحب آن کسب و کار به آن نگاه می کردید متفاوت است.

نکته دوم: لیست کلمات کلیدی مخصوص به خودتان است:

این کلمات را پس از جستجو کردن لیست کنید، دقیق بنویسید که چه کلماتی را جستجو کردید و یک لیست مخصوص برای خودتان ایجاد کنید.

چند کار دیگر هم باید انجام دهید و کلمات دیگری را هم به این لیست اضافه کنید، حدس بزنید، حدس زدن خیلی کمک می کند به اینکه کلمات خیلی زیادی به لیستتان اضافه شود و از دیگران هم کمک بگیرید، از افرادی که می شناسید از همکارانتان بپرسید برای پیدا کردن خدمات ما چه کلمه هایی را جستجو می کنید؟

باز همان مثال املاک را می زنیم، بعنوان مثال می توانید سوال کنید، اگر بخواهید یک آپارتمان در یک محله تهران بخرید در گوگل چه کلماتی را سرچ می کنید؟ این کلمات را هم به لیستتان اضافه کنید، جلوتر توضیح خواهیم داد که از این لیست چطور باید استفاده کنید.

نکته سوم: کلمات کلیدی طولانی تر است:

بر خلاف تصور افراد که فکر می کنند کلمات کلیدی کوتاهتر بازدهی بالاتری دارد، بعد از مدتی کار کردن متوجه خواهید شد که نه دقیقا کلمات کلیدی طولانی تر بازدهی خیلی بهتری دارند.

یکسری مزیت ها در مورد کلمات کلیدی طولانی تر هست که سه بخش یا چهار بخشی هستند که ما کامل در این مقاله به شما توضیح خواهیم داد.

مثال این کلمه همان خرید آپارتمان در جردن است که از چهار بخش تشکیل شده است، شما می توانید وب سایتتان را برای کلمه املاک بهینه سازی کنید و یا برای خرید آپارتمان در یک محلی و آن محله هایی که روی آنها فعالیت می کنید حتی اگر کل محله های تهران هم باشند را لیست کنید و روی آنها بصورت تک به تک بهینه سازی را انجام دهید نتایج بهتری می گیرید.

مزیت اول کلمات کلیدی طولانی ساده تر بودن آنها در بهینه سازی است، شما برای اینکه یک کلمه چهار بخشی را بهینه سازی کنید خیلی راحت تر می توانید پیش بروید تا یک کلمه یک بخشی، از نظر گوگل و از نظر لینک های پشتیبانی و بهینه سازی های داخلی و خارجی کار کردن روی کلمات کلیدی طولانی تر هم سریعتر انجام می شود و هم ساده تر، مزیت کلمات کلیدی که کلمات طولانی تر دارد دقیق تر بودن آنهاست، شما مخاطبی را از طریق این کلمات بدست می آورید که دقیقا دنبال همان خدمات شما می گردد.

باز هم مثال ملک را می زنیم، اگر شما فروشنده آپارتمان در جردن هستید و شخصی خرید آپارتمان در جردن را در گوگل سرچ کند دقیقا مخاطب شماست. کلمات کلیدی طولانی را هم به لیست کلمات خود اضافه کنید.

نکته چهارم: استفاده از ابزار گوگل ادوردز است:

نمی دانیم که با ابزار گوگل ادوردز آشنایی دارید یا نه؟ یک ابزار فوق العاده برای تبلیغات در سایت گوگل است، گزینه ای به نام کیورد تولز در قدیم در گوگل ادوردز بود که جدیدا به اسم کیورد پلننر تغییر نام داده است و امکانات خیلی زیادی دارد و شما با قرار دادن همان لیست کلماتی که تهیه کرده بودید در این ابزار متوجه خواهید شد که این کلمات بصورت ماهیانه و یا سالیانه چه تعداد جستجو می شوند و ارزش آن کلمات را کاملا متوجه خواهید شد.

لیست تهیه شده خودتان را با استفاده از ابزار گوگل ادوردز بررسی کنید و نتیجه ها را جلوی کلمات کلیدی یادداشت کنید و کلمات کلیدی مهمترتان را مجزا کنید.

نکته پنجم: استفاده از ابزار گوگل ترندز:

۱۰ نکته مهم برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب-2

ابزار گوگل ترندز به شما می گوید که چه کلمات کلیدی بیشتر جستجو می شوند، اما خُب ما زبان فارسی را داریم و در زبان فارسی باید به صورت دستی کلماتی را که می خواهیم چک کنیم به گوگل ترندز بدهیم و می توانیم بین آن کلمات مقایسه ای داشته باشیم، مقایسه کنیم که این کلمات به نسبت یکدیگر چقدر قوی تر هستند و در نهایت یک چکیده ای از کلمات را بدست می آورید که کیفیت بیشتری به نسبت کلمات کلیدی دیگرتان دارند.

نکته ششم: صفحات داخلی وب سایت:

ما اینجا لازم دانستیم که اشاره کنیم که شما نمی توانید تمام کلمات کلیدی خودتان را برای صفحه اصلی وب سایتتان بهینه سازی کنید، حتما سعی کنید برای هر کلمه کلیدی یک صفحه داخلی داشته باشید، زمانی که می خواهید کلمه کلیدی خودتان را انتخاب کنید به این موضوع دقت کنید که شما زمان پیاده سازی وب سایتتان باید یک صفحه داخلی برای آن داشته باشید و نمی توانید هر کلمه ای را که مد نظرتان هست را پیدا کنید و آنرا بر روی صفحه اصلی وب سایتتان که خُب متن های خیلی متفاوتی در آن موجود است تمرکز بدهید و بهینه سازی کنید.

بهتر است که از همین ابتدا بدانید که برای بهینه سازی کلمات کلیدی صفحات داخلی خیلی بهتر هستند و می توانید روی آن کلمات متمرکز کار کنید.

نکته هفتم: استفاده از وب سایت های رقیبان:

این مورد خیلی به شما کمک خواهد کرد که خیلی سریعتر به نتیجه برسید، اگر می خواهید بدانید که واقعا چه کلماتی برای شما بهتر هستند استفاده از کلمات کلیدی رقیبان است، اگر بررسی کنید سایت هایی هستند که در حوزه کاری شما فعالیت دارند شما می توانید به آن سایت ها سر بزنید و ببینید که از چه کلمات کلیدی استفاده کرده اند.

باز هم مثال همان املاک را می زنیم، مثلا اگر بخواهید یک وب سایت در زمینه فایل های املاک راه اندازی کنید خیلی از این وب سایت ها الان فعال هستند اگر مقداری حرفه ای باشید با وارد شدن به وب سایت های آنها و چک کردن کدهای پشت صفحه متوجه می شوید که از چه کلمات کلیدی داخل وب سایتشان استفاده کرده اند و می توانید آن کلمات کلیدی را هم لیست کنید و با استفاده از همان ابزارهای گوگل که در نکات ۴ و ۵ برایتان توضیح داده شد بررسی نمائید و ببینید که این کلمات کلیدی چقدر کیفیت دارند و اگر با کیفیت بودند در آن کلمات کلیدی می توانید با دیگر وب سایت ها به رقابت بپردازید.

نکته هشتم: کمال گرا بودن:

ما در آموزش های مختلف به این نکته اشاره می کنیم که کمال گرا بودن خیلی باعث می شود که در هر کاری عقب بمانیم و نتوانیم آن نتیجه دلخواه را بدست بیاوریم.

چون افراد کمالگرا براحتی یک وضوع را انتخاب نمی کنند و سعی می کنند که بحالت ایده آل آن موضوع برسند و این موضوع باعث شکست آنها می شود.

ما پیشنهاد می کنیم که چند انتخاب خوب و قوی داشته باشید، خیلی بهتر از انتخاب های بیشتر و ضعیف است و اگر تمرکز خودتان را روی تعداد بالایی از کلمات کلیدی قرار بدهید و بخواهید رو همه آنها تمرکز کنید قطعا بازدهی شما تقسیم خواهد شد بین تمام این کلمات، کلمات خیلی خیلی با کیفیت را انتخاب کنید و تمرکز خودتان را دقیقا روی همان کلمات قرار دهید و سایت خودتان را روی همان کلمات بهینه سازی کنید.

بعدها می توانید کلمات جدیدی پیدا کنید و روی آن کلمات هم وب سایتتان را بهبود بدهید و به نتایج اولیه گوگل وب سایت خودتان را منتقل کنید.

نکته نهم: هدف شما از سئو وب سایت:

شما برای چه منظوری وب سایتتان را راه اندازی می کنید؟ آیا قصد دارید که در سایتتان فروش آنلاین داشته باشید؟ تمایل دارید که برندسازی کنید؟ تمایل دارید که اعتماد سازی کنید؟

مثال می زنیم برای برندسازی برای کلمه یخچال خیلی خوب است که وب سایت ال جی در نتایج اول گوگل دیده می شود، اما وارد سایت ال جی که بشوید خرید و فروش خاصی را نمی بینید و بیشتر جنبه اطلاع رسانی دارد، به این حالت می گویند برندسازی.

اما اگر تمایل به اطلاع رسانی دارید مثلا برای کلمه (اخبار آی تی) باید سایتتان را سئو کنید تا بتوانید خبرهای مربوط به آی تی را به دیگران منتقل کنید.

حالت سوم که فکر می کنیم بیشترین انتخاب ها در این زمینه است فروش از طریق اینترنت است، اگر تمایل به فروش دارید حتما در نظر بگیرید که قبل از کلمات کلیدی خود کلماتی مثل خرید و یا فروش را اضافه کنید.

بعنوان مثال اگر شما فروشنده دستگاه های ام پی تری پلییر(Mp3 Player) هستید بهتر است که وب سایت خودتان را کیورد خرید ام پی تری پلییر(Mp3 Player) یا فروش آن بهینه سازی کنید.

نکته دهم: بروزرسانی کردن کلمات کلیدی:

اصلا نگران نباشیدکه کلمات کلیدی شما همین الان باید انتخاب بشوند و دیگر هیچ کاری شان هم نمی توانید بکنید و در آینده باید با همین کلمات پیش بروید، شما می توانید آمارگیرهای خیلی قوی روی وب سایت خودتان نصب کنید و ورودی های خودتان را بررسی کنید، جستجوهایی که داخل وب سایتتان انجام می شود را بررسی کنید و از روی آنها متوجه شوید که کدام کلمات کلیدی در ذهن مخاطبان شما قرار دارد و بعد می توانید آن کلمات را هم به لیست کلمات کلیدی خودتان اضافه کنید و در آینده بهینه سازی روی آن کلمات را هم انجام دهید.

نتیجه گیری:

با انجام این ۱۰ مورد براحتی می توانید یک لیست تمیز و مرتبی را از کلمات کلیدی خودتان داشته باشید که از طریق آنها عملیات بهینه سازی وب سایت خودتان را آغاز کنید.

برای مشاوره و سفارش راه اندازی وب سایت وردپرسی و انجام سئوی وب سایت با ما در تماس باشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *