رازهای نوشتن یک محتوای بهینه برای سایت

رازهای نوشتن یک محتوای بهینه برای سایت

رازهای نوشتن یک محتوای بهینه برای سایت

شاید شما هم تا به حال پیش خود فکر کرده اید که چگونه می توان یک مقاله خوب و با کیفیت ایجاد کرد؟ اینکار در حالی که می تواند به راحتی هر چه تمام تر باشد، به همان اندازه میتواند سخت و زمان بر نیز باشد.

در این مقاله شما را با نکاتی آشنا خواهیم کرد که می توانید مقاله های بسیار خوب و پر بازدیدی را ایجاد نمائید بدون آنکه دچار «کیورد استافینگ» شوید.

خوب بنویسد و منظم باشید:

منظور از اینکه خوب بنویسد این است که سعی کنید اشتباهات تایپی و یا ساختار املائی و نگارشی غلظی نداشته باشید، کاربران از غلط املائی زیادی کمی خسته خواهند شد، در صورتی که زمان کافی ندارید هر روز یک مقاله با ساختار املائی و نگارشی درست و هم چنین مورد پسند کاربران ایجاد نمائید، سعی کنید هفته ای یک بار این کار را انجام دهید و نیازی نیست که هر روز یک مقاله منتشر کنید، یک مقاله با کیفیت و خوب در یک هفته بهتر از این است که هر روز مقاله ای را منتشر کنید که دارای کفیت بسیار پائینی باشد.

در ضمن محتوایی که تولید و منتشر می کنید سعی کنید مربوط به حوزه کاری سایت شما باشد، مثلا خبری را منتشر نکنید که اصلا مربوط به موضوع کاری سایت شما نیست.

استفاده از تصاویر و فایل های صوتی و تصویری

در محتوای خود سعی کنید از تصاویر، فایل های ویدئویی فایل های صوتی و حتی فایل های گیف نیز استفاده کنید، این کار ها باعث جذب کاربران می شود، یکی از راه های جذب مخاطبان این است که کاربران خود را از لحاظ زیبائی ظاهری به سایت خود جذب کنید، سعی کنید حاشیه بندی، رنگ بندی محتوای شما بسیار زیبا باشد و در عین حال سریع لود شود.

حتما در زمان قرار دادن تصویر در مطالب خود از تگ Alt برای تصویر خود استفاده کنید تا اگر زمانی تصویر شما قابل دیدن نبود بازدید کننده بتواند نامی را که شما برای تصویر قرار داده اید را ببیند.

تا به حال حتما سوالی برای پیش امده است که چرا گفتیم گیف؟ مگر گیف بر علیه سئو و بهینه سازی نیست؟

در این جا باید بگوئیم که خیر، فایل های گیف و فلش در بعضی جاها بسیار کاربردی و خوب ظاهر می شوند، همانطور که می دانید فلش از لحاظ ظاهری زیباست، در بین محتوای خود می توانید با دقت بسیار بالا از فلش هم استفاده نمائید، اما یادتان باشد که استفاده افراطی از آن ممنوع است!

دسته بندی های سایت خود را مشخص کنید

موضوعات و دسته بندی های سایت خود را مشخص کنید و برای هر صفحه یک Title ،Keyword، و Description جداگانه بنویسید، به عبات دیگر به هر صفحه متا تگ های منحصر به فرد بدهید.

دسترسی به سایت

دسترسی به محتوای سایت خود را برای کاربران و گوگل راحت کنید، یعنی در همه صفحات کاری کنید که کاربران بتوانند به محتواهای دیگر شما دسترسی داشته باشند و همچنین سعی کنید صفحات غیر ضروری را برای گوگل و دیگر موتورهای جستجو محدود کنید، این کار تنها چند دقیقه بیشتر زمان شما را نخواهد گرفت، برای انجام این کار می توانید از فایل متنی Robots.txt استفاده نمائید.

یا WWW یا بدون WWW، سعی کنید سایتتان با یک آدرس باشد، هر دو همزمان فعال نباشند، این کار در سئو و بهینه سازی بسیار موثر است، سعی کنید این مسئله را جدی بگیرید، سعی نکنید کاربران و گوگل را سر در گم کنید، چون اگر این موضوع رعایت نشود مطالب سایت دوبلیکیت (تکراری) محسوب می شود و رتبه شما پایین می آید.

در صورت امکان، قابلیتی را فراهم کنید که از کامنت های اسپم به سایت شما جلوگیری شود، در ضمن فرم نظرات یادتان نرود، سعی کنید فرم کامت گذاری برای تمام مقاله ها و پست های شما فعال باشد، این کار یک حس جامیعیت به سایت شما خواهد داد.

از شبکه های اجتماعی استفاده کنید

سعی کنید صفحاتی را در شبکه های اجتماعی با لوگو و طرح رنگ بندی خود ایجاد کنید، و محتوای خود را در آنجا نیز منتشر کنید.لینک هایی که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شوند باعث معتبر شدن وب سایت شما می شوند.

برای مشاوره و سفارش راه اندازی وب سایت وردپرسی و انجام سئوی وب سایت با ما در تماس باشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *